VGuitar Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: FENDER TRIPLEPLAY OEM Battery failing.  (Read 129 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

plethoraguy

FENDER TRIPLEPLAY OEM Battery failing.
« on: March 11, 2017, 04:23:24 PM »

Lately I have been having trouble with my tripleplay setup (Previously functioning patches in my Muse Receptor no longer playing, etc)  and I initially assumed it had something to do with the new software/firmware.     I struggled through for a while but I finally noticed the red battery light would start blinking within just a couple of minutes of powering up (again, I have the Fender with tripleplay built in, not the front mounted unit).   Anyway I take this to mean my battery is no longer holding a charge.    I've treated this guitar with nothing but the utmost respect and kindness (no overnights in a frozen garage, or baked in a sunny car, etc).      What can I do to get the battery replaced on this thing?  I have a paid gig tonight and I guess I'll just have to go without my lush synth additions.   
Logged

Elantric

  • Global Moderator
  • Senior Member
  • *****
  • Total likes: 762
  • Rating: 394
  • Offline Offline
  • Posts: 24559
    • Elantric's Tips and Blog
Re: FENDER TRIPLEPLAY OEM Battery failing.
« Reply #1 on: March 11, 2017, 04:29:51 PM »

contact Fender Support asap

Fender Customer service in Arizona
Fender Musical Instruments Corporation
Attn: Consumer Relations Dept.
17600 N. Perimeter Drive, Suite 100
Scottsdale, AZ 85255
Telephone: (480) 596-7195
Fax: (480) 367-5262
E-mail: consumerrelations@fender.com

plethoraguy

Re: FENDER TRIPLEPLAY OEM Battery failing.
« Reply #2 on: March 14, 2017, 10:45:48 AM »

Thanks for the reply...  I am somewhat befuddled because it seems to be working fine again...  perhaps the issue was with my charger?    I am trying to sort it out.  There are no known battery issues with the new software/firmware are there?    The weirdness occurred right after I upgraded but I think maybe it was just a coincidence. 
« Last Edit: March 14, 2017, 12:53:21 PM by plethoraguy »
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Blog